A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Пісочинкомунсервіс"

Новини

Аварійно ремонтні роботи сел. Рай Оленівка

           Комунальне Підприємство "ПІСОЧИНКОМУНСЕРВІС"  розпочали роботи з усунення аварійної ситуації на зовнішніх мережах централізованого водовідведення  за адресом Харківська область, Харківський район, селище Рай - Оленівка будинок 5, подача водопостачання буде частково обмежена з 9:00 до 16:00

10:40 03.07.2023

Гуманітарна допомога від уряду Японії

             В рамках допомоги від уряду Японії, Комунальне Підприємство «Пісочинкомунсервіс» прийняло участь у проекті (програмі), «Надзвичайна гарантована допомога для підтримки підготовки до зими та забезпечення житла для вразливих людей в Україні». За результатами реалізації проекту (програми) на отримання генераторів електроенергії для забезпечення функціонування критичної інфраструктури Пісочинської ОТГ отримали  два  альтернативних джерела живлення Diesel Generator 25 kVa (AKSA APD25A)  номінальною потужністю 20 кВт, 3 – фази вартістю 15 400 USD. Які спроможні забезпечити безперервне подання електричної енергії на насосне обладнання артезіанської свердловини розташованої у селищі міського типу Коротич (проживає  на території обслуговування 1500 мешканців) та селищі міського типу Березівка (проживає 1 695 мешканців).

15:29 27.06.2023

Проведення робіт у смт. Пісочин

У зв’язку з відключенням абонента від централізованої мережі водопостачання ✅ 19 червня з 14:00 буде  припинено водопостачання споживачів у селищі Пісочин за адресами:  📌 вул. Рощинська, в'їзд Рощинський, вул. Лікарняна, в'їзд 23 Серпня, вул. Нагірна, пров. Нагірний, вул. Пирогова, пров. Пирогова, вул. Польова, вул. Садова, вул. Санаторна, пров. Вузький, вул. Транспортна.

15:33 19.06.2023

Профілактичне промивання мережі водопостачання селище Березівка

             Комунальне підприємство "Пісочинкомунсервіс" з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері санітарного та епідеміологічного благополуччя населення та поліпшення якості питної води на мережі централізованого водопостачання, Березівського старостинського округу, 08.05.2023 року провів профілактичні заходи з промивання вуличних магістралей та трубопроводів.

16:12 09.05.2023

Повідомлення про встановлення скоригованних тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Пісочинкомунсервіс» з 01.05.2023

Комунальне Підприємство «Пісочинкомунсервіс» відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» частини п’ятої статті 10 інформує що Рішенням ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ № 4/21-23 від 20.03.2023  про встановлення скоригованих тарифів на території  смт Пісочин; смт Коротич; смт Березівка; сел. Новий Коротич; сел. Рай-Оленівка Харківського району, Харківської області встановлені нові, економічно-обґрунтовані тарифи на комунальні послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для населення з 01.05.2023.

13:17 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви якістю питної води в нашій громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу